Přestože se přirozeně věnuju spíše ženským tématům, MANUÁL SEBE-LÉČENÍ obsahuje univerzálně platné mechanismy a principy. Je tudíž stejně vhodný pro ženy jako pro muže. Dokazuje to i první recenze, která přišla právě od muže:
 
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
Tak jako spousta lidí jsem se i já po procitnutí z ryzího materialismu vydal na cestu nekonečného hledání duchovních pravd. Stal se ze mě konzument nejrůznějších ideologií a metod a ani jsem si nevšimnul, že v mém běžném, lidském životě se toho vlastně zas tak moc nezměnilo. Podobný příběh vidím bohužel všude kolem sebe. Na e-booku MANUÁL SEBE-LÉČENÍ mě potěšil jeho upřímný záměr, vrátit člověka zpátky do života, k rovnováze a smysluplnosti. To vše pomocí minimalistického popisu principů, které stojí za to přijmout, a jednoduchého návodu, který popisuje každodenní praxi.
 
Václav Lavička
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
 
Děkuji a ano, MANUÁL SEBE-LÉČENÍ je jedinečný svou:
 
KOMBINACÍ KOMPLEXNOSTI A JEDNODUCHOSTI.
 
PROPOJENÍM DUCHOVNÍHO A RACIONÁLNÍHO POHLEDU NA SYSTÉM ŽIVOTA.
 
PRAKTIČNOSTÍ A PROVÁZANOSTÍ S KAŽDODENNÍ REALITOU ŽIVOTA.
 
Je to navigace, která Tě vyvede ven, pokud se topíš v moři spirituálních informací a přístupů a hladina stále v nedohlednu.
 
Anebo Ti pomůže, aby ses v tom moři neutopil, pokud ještě stojíš na břehu, ale je ti jasné, že jinudy už cesta nevede.
 
MANUÁL SEBE-LÉČENÍ lze samostatně anebo v balíčku s oči-otevírajícím dokumentem EMOTION 2.0 zakoupit zde: https://hub.siesta.cloud/services/286
 
Hanka 🌹❤️🌹
www.lecenizivota.cz