Když jsem v roce 2007 prožívala nejtěžší chvíle svého života v souvislosti s rozpadem svého manželství a řetězcem dalších událostí, které se v některých okamžicích zdály nad moje síly, přišla mi do cesty kniha MILUJ SVŮJ ŽIVOT od známé duchovní autorky Louise Hay. Její přečtení pro mě bylo naprosto přelomovým zážitkem: přes veškerou tíhu života, kterou jsem tenkrát prožívala, jsem právě díky této knize uvěřila, že je možné milovat život jako takový i ten svůj vlastní. Že navzdory všem výzvám a bolesti, které s sebou lidský život přináší, je jeho podstata neuvěřitelně krásná a lásky-plná. Že je tím největším darem, kterého se nám mohlo dostat. A že i já můžu být znovu šťastná.

Ještě spousta různé tíhy na mě v těch následujících letech dolehla a bylo hodně chvil, kdy jsem si znovu sáhla až na dno svých psychických i fyzických sil. Ale už s vědomím toho, že to všechno má svůj smysl a že všechno záleží jen na mně. Díky tomu jsem nikdy ani na okamžik nezapochybovala a nepřestala život jako takový milovat. Naopak každá životní zkušenost mi přinesla další a další odhalení nekonečné lásky a laskavosti, na jejichž pozadí se naše fyzické životy odehrávají.

Za těch více než dvanáct let se mi podařilo uzdravit svůj život natolik, že můj původně pesimistický náhled na svět se proměnil v nekonečnou důvěru a optimismus a v dříve komplikovaných a bolestných vztazích s některými nejbližšími členy mé rodiny i v tom partnerském postupně zavládl klid a harmonie.  Můj život se stal mnohem radostnějším a já jsem se začala probouzet s novou chutí do každého dalšího dne. A ano, pořád jsou v mém životě věci, které ještě neodpovídají mým ideálním představám, a také vím, že život ze své podstaty přináší výzvy, kterým se více či méně často nevyhne nikdo z nás. Ale pochopení jejich smyslu stejně jako smyslu celého lidského bytí je pro mě nejen zdrojem obrovské lásky k životu, ale také nenahraditelnou oporou ve chvílích bolesti a trápení.

A protože věřím, že naše největší životní výzvy jsou zároveň našimi největšími dary, rozhodla jsem se vytvořit transformační program MILUJ SVŮJ ŽIVOT! ❤️ . Je v něm obsaženo vše, co mi úplně nejvíc pomohlo přetvořit tíhu mého vlastního života do nádherné lehkosti bytí.  Tak, aby co nejefektivnějším způsobem pomohl každé ženě, která se také rozhodne zamilovat do svého života.

A to nejpodstatnější – smyslem programu jsou reálné změny. Teoretických informací je totiž všude kolem nás spousta a teoreticky spoustu věcí už dávno víme a chápeme. Cílem programu je ale jejich praktické použití v našem životě tak, aby vedly ke skutečným  změnám, po kterých toužíme, a k vyřešení problémů, které nás trápí.

Pokud Tě tyhle informace oslovily, najdeš více informací a možnost přihlášení  zde https://www.lecenizivota.cz/akce/ .

Těším se třeba i na Tebe. 😉

Hanka