Poslední desetiletí žijeme doslova v záplavě informací. A poslední dva roky obzvlášť. Je jasné, že každý z nás si vybírá takové, které odrážejí jeho aktuální vnitřní stav. Ale bez ohledu na to, o jaký typ informací se jedná, mají jedno společné – ovlivňují nás víc, než si myslíme. Doslova nás formují. Uvnitř. A tím samozřejmě i navenek.

Když jsem si já tuhle pravdu uvědomila, vypnula jsem rádio i televizi. Ale stále jsem v sobě měla spoustu nezodpovězených otázek. A tím i potřebu informací. A tak jsem se přirozeně napojila na virtuální zdroje, které v té době nabíraly na síle. Strávila jsem pak řadu let hledáním své pravdy a čerpáním informací ze všech koutů virtuálního světa, které by mi pomohly ji najít. Zpočátku jsem se v té záplavě ztrácela, ale postupně jsem se naučila v tom moři informací „plavat“. A jsem za tuhle možnost samozřejmě vděčná. 🙏 Ale poslední měsíce cítím, že i tyhle zdroje už naplnily svůj účel. Že skrolovat virtuální realitou byť s vědomím, že určitě narazím na nějaký zajímavý vhled nebo video, mi velmi rychle navodí pocit ztráty svého času. Že už nepotřebuji být formována, protože jsem svoji pravdu už našla. A jediné, co teď potřebuju, je naplno ji žít.⚜️

Nejsem zdaleka jediná, a právě proto o tom píšu. Každý samozřejmě má ten svůj správný čas, ale vnímám, že jsme postupně odpojováni od VNĚJŠÍCH ZDROJŮ informací. A napojováni ještě intenzivněji než kdy předtím zpět ke svému VNITŘNÍMU ZDROJI. Tomu, který zná naši skutečnou pravdu a jediný nás k ní může dovést. Pokud my sami chceme.

✨❤️✨ Ten zdroj leží v našem SRDCI. Je spojením s naší SKUTEČNOU, BOŽSKOU PODSTATOU. A jeho hlas uslyšíme jedině v TICHU.

🌎❤️🌎Právě k tomu nás naše duše nyní volají. Odpojit se od chaosu všude kolem nás vířících informací a vymanit se ze záludných sítí virtuální reality. Vrátit se k PLNÉMU PROŽÍVÁNÍ SKUTEČNÉ REALITY ŽIVOTA. A prostě jen tak… SEDĚT V TICHU S BOHEM UVNITŘ SEBE.

Ta pořád dokola zmiňovaná OSOBNÍ TRANSFORMACE totiž vážně není ničím jiným než NÁVRATEM K SOBĚ. 🧚‍

Poznáním toho, kým jsem se jen NAUČIL být. A kým skutečně v hloubi duše JSEM. A dovolením si to žít… 💃🕺

Hanka 🌹❤️🌹

www.lecenizivota.cz