PŘÍČINA MÍSTO NÁSLEDKU
aneb
PROČ UŽ STARÉ ZPŮSOBY ŘEŠENÍ NEFUNGUJÍ?
⬇️
PROTOŽE STÁLE A STÁLE DOKOLA ŘEŠÍME NÁSLEDKY MÍSTO PŘÍČINY. 🤷‍♀️
A nyní už máme konečně pochopit, že:
POTLAČENÍM NÁSLEDKŮ PŘÍČINA NIKDY NEZMIZÍ, ALE NAOPAK VZROSTE. A JEJÍ NÁSLEDKY SE PROJEVÍ JEŠTĚ INTENZIVNĚJI ANEBO NĚKDE JINDE V NAŠEM ŽIVOTĚ NEBO V NAŠEM TĚLE.
A hlavně že:
PODSTATA ŽIVOTA A ČLOVĚKA JE MNOHEM HLUBŠÍ A KOMPLEXNĚJŠÍ, NEŽ SI MYSLÍME.
Většina lidí si stále ještě neuvědomuje, že v našem světě se nic neděje jen tak „z ničeho nic“ a že hmota a celý náš materiální svět je pouhým výsledkem, nikoliv výchozím stavem našeho bytí. Celkem samozřejmě bereme fakt, že stůl nebo židle nevzniknou bez toho, aby je někdo vyrobil, ale takovou nemoc nebo nějaký problém ve svém životě bereme jako věc náhody a nezkoumáme, proč se nám v životě objevil/a. Což je podobný přístup jako kdybychom svítící kontrolky v autě považovali za důvod nepojízdnosti auta a nezkoumali, jaký problém daná kontrolka ve skutečnosti indikuje. U auta nás ani nenapadne řešit kontrolku místo nefungující části, na kterou odkazuje, ale v životě to tak děláme zcela běžně.
Jsme nemocní a vezmeme si prášek, který nás zbaví bolesti nebo teploty. Té bolesti, která je tou pouhou kontrolkou, že někde v nás něco není v pořádku. Té teploty, která je přirozeným projevem toho, že náš imunitní systém se snaží „poprat“ s nějakou nemocí.
Jsme plni negativních myšlenek, neustále se s někým hádáme a někoho kritizujeme a pak se divíme, že potkáváme samé nepříjemné lidi a že vztahy s našimi blízkými jsou plné konfliktů.
Žijeme ve vztazích, které jsou založené na materiálních jistotách a strachu ze samoty místo lásky, a nechápeme, proč naše děti mají ekzémy, alergie a vyrážky. A proč po nás chtějí stále další a dražší hračky a věci.
Snažíme se léčit a řešit problémy svých dětí a neuvědomujeme si, že děti vzešly z nás rodičů a že jejich problémy a jejich nemoci jsou tudíž obrazem toho, co si v sobě nese jejich máma a táta.
Živíme svoje tělo nezdravým jídlem a pitím a pak jsme překvapeni, když je nemocné.
Tohle všechno už máme konečně pochopit a vše, co se aktuálně děje kolem nás i v našich životech, se děje právě za tímhle účelem. Protože už k tomu máme dostatek zkušeností, které nám jasně ukazují, kudy cesta rozhodně nevede.
Pokud i Ty chceš konečně vystoupit ze začarovaného kruhu následků a objevit a vyřešit příčinu čehokoliv, co Tě v Tvém životě trápí, nabízím Ti svou pomoc a podporu.
V rámci první individuální konzultace Ti pomůžu odhalit SKRYTÉ EMOČNÍ VZORCE, které Tě udržují v začarovaných kruzích Tvého života anebo Ti dokonce způsobují zdravotní problémy. Ale nejen to – hlavně Ti odhalím, proč a odkud se v Tobě vzaly. Pomocí ZMĚNY ÚHLU POHLEDU a JEDNODUCHÝCH TECHNIK Ti pak ukážu, kudy z těchto nevědomých nastavení vede cesta ven. Navíc ode mne obdržíš jednoduchý manuál, který Ti pomůže vykročit směrem ke zdravějšímu a harmoničtějšímu životu, pokud se pro něj rozhodneš. Jsem totiž přesvědčena, že tím nejlepším léčitelem pro sebe dokážeme být jen my sami a jakákoliv vnější podpora má být pouze dočasným nástrojem.
Více informací o individuální konzultaci najdeš zde https://www.lecenizivota.cz/konzultace/
Kromě individuální podpory plánuji také mini-skupinová setkání za stejným účelem – naučit se rozeznat a řešit příčiny v našem životě místo potlačování následků. První bude už v září:
PŘÍČINA MÍSTO NÁSLEDKU – NEMOCI A NADVÁHA
19.ZÁŘÍ 2020, 14:00-17:00 HOD
PRAHA 8 – KARLÍN
Více informací a možnost přihlášení najdeš zde https://www.lecenizivota.cz/akce/
Další setkání bude na téma PŘÍČINA MÍSTO NÁSLEDKU – PARTNERSKÉ A RODINNÉ VZTAHY a termín se objeví na mé webové a fcb stránce již brzy.
Těším se na viděnou se všemi, kteří již jsou si vědomi toho, že svůj život máme ve svých rukou. A to navzdory tomu, co se odehrává kolem nás. Neboť to nás má jen právě této pravdě otevřít.