Vstoupili jsme do poslední čtvrtiny tohoto přelomového roku. Kostky jsou vrženy a my už dávno známe pravdu. Odhalovala se nám postupně v průběhu předchozích devíti měsíců. V našich osobních životech, i v tom kolektivním. Nutila nás přiznat si a prožít sebe sama v podobách, o kterých jsme často vůbec neměli tušení. Nasvítila nám všechny naše slabosti a strachy a vedla nás k jejich přijetí. Ukázala nám cestu k nalezení naší vnitřní síly. A teď na nás znovu tlačí. Finálně, a o to víc intenzivně. Už není kam uhnout. Už nelze jinak než se pevně postavit a s odvahou větší, než jsme kdy mysleli, že máme, do té pravdy vykročit.
⚜️ Postavit se ne PROTI NĚKOMU, ale SAMI ZA SEBE. Za svoje děti. Za svoji pravdu. Za svoji svobodu.⚜️
V našem osobním životě, i v tom kolektivním. A i když to vypadá, že „nepřítel“ je někde venku, ve skutečnosti jediný, kdo proti nám stojí, jsme vždy jen my sami. V zrcadle těch druhých.
⚜️ JE ČAS BÝT ODVÁŽNÝ. ⚜️
⚜️ JE ČAS KONAT. ⚜️
Nenechat se odradit tím, že situace zdánlivě nemá řešení. Že někdo má větší moc anebo nám hrozí trest a životní nejistota. Pravda a odvaha mají na této planetě dnes mnohem větší podporu shůry než kdy dřív, i když to tak zatím ještě nevypadá.
Žádný posun vpřed se neobejde bez bolesti a ztrát, natožpak tak přelomový, jaký právě zažíváme. Ale každý náš sebemenší krok směrem sám k sobě a k životu, ve který věříme a který si z hloubi duše přejeme žít, znamená o kousek víc naší osobní vnitřní svobody. A čím více se dokážeme osvobodit uvnitř, tím více svobodnými se stáváme i navenek.
Pokud i Ty cítíš, že potřebuješ v tomto čase vykročit úplně novým směrem, ale ještě stále váháš udělat ten rozhodný krok, nabízím Ti svou pomoc a podporu. V rámci 8-týdenního transformačního programu MILUJ SVŮJ ŽIVOT!❤️ máš možnost odhalit skryté příčiny toho, co se (Ti) děje, naučit se vidět život z mnohem hlubší a komplexnější perspektivy a získat důvěru v sebe sama i odvahu konat v souladu s pravdou svého srdce. Zbytek už záleží na Tobě.
Začínáme už 7.října 2020 a více informací a možnost přihlášení najdeš zde https://www.lecenizivota.cz/akce/
⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
Katy Perry – POVSTAŇ
Nehodlám se jen tak přizpůsobit,
ať se snažíš otřást mojí podstatou jakkoliv,
protože mé kořeny sahají hlouběji než myslíš…
Musím zůstat vědomá,
v čase šílenství a chaosu,
a tak volám své anděly,
a oni říkají:
„Ty, co máš tak málo víry,
nepochybuj, nepochybuj!
Vítězství Ti koluje v žilách,
Ty to víš, Ty to víš…“ ❤️
⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨