„Pokud chcete najít tajemství Vesmíru, vezměte v úvahu energii, frekvenci a vibrace.“ Nikola Tesla.

Já si dovolím tento citát parafrázovat:

„Pokud chcete najít tajemství nemocí, vezměte v úvahu energii, frekvenci a vibrace.“

ENERGIE je totiž v tomto Vesmíru základem úplně všeho. Když vynakládáme energii určitým směrem, postupně nabere nějakou formu. Nějakou hmotnou formu. Třeba i formu ne-mocné buňky.

Člověk je energetická bytost. Aniž si je toho vědom, neustále vysílá a přijímá energii. Slova jsou energie. Myšlenky jsou energie. Informace jsou energie.

IN – FORMACE. Něco, co nás formuje zevnitř. To je, oč tu běží…

Jaká informace je k nám už déle než rok vysílána ze všech možných stran v intenzitě, která nemá obdoby?

Čím víc energii této informace přijímáme, tím víc se stává naší realitou. Protože naše podvědomí ukládá vše, co do svého energetického pole načteme. A vytváří si na základě toho programy, které nás nevědomě ovlivňují. A tím „formují“ naši životní realitu.

Proč to všechno píšu? Protože mám čerstvě za sebou onemocnění tou „obávanou“ nemocí, která už přes rok děsí tolik lidí. A tady je má zkušenost:

Přišlo „to“ k nám skrze dceru, která byla na pravidelné návštěvě u tatínka. Ten „to“ dostal od své druhé dcery. Takže ani kdybych se celý rok dusila v roušce (což jsem nedělala), nemohla jsem se této zkušenosti vyhnout. O což jsem se ani nesnažila, protože vím, že čím máme projít, tomu se nikdo z nás nevyhne. Protože si to již předem tvoříme svojí energii. A fyziku nelze přelstít.

Moje první reakce byla v duchu toho, co si myslím od první chvíle – stejně se s tím jednou musíme každý potkat a na nemoc není žádný čas lepší než jiný. Tak aspoň to budu mít za sebou. Přiznávám, že lehká obava vyvolaná tou všeobecnou hysterií kolem se ve mně ozvala, ale jen v podobě „nemám vlastní zkušenost, nebudu to podceňovat“. Ale to já u nemocí nedělám nikdy. Na rozdíl od běžného přístupu většiny lidí s nemocemi nebojuji, ale naopak spolupracuji. Každé onemocnění je totiž jen zprávou o tom, že naše energie na nějakém místě neproudí tak, jak by měla, a že jsme v nějaké oblasti svého myšlení/konání mimo rovnováhu. Když pochopíme vzkaz a snažíme se uzdravit to, co je potřeba, nemoc již nemá z čeho existovat a v principu dochází k uzdravení. Pokud ne anebo zatím ne, je to otázka hloubky, intenzity a délky naší ne-rovnováhy.

Ale zpět ke konkrétním faktům. První den jsem cítila lehké škrábání v krku. Druhý den jsem začala pociťovat mírnou bolest svalů na různých místech těla. Bylo mi jasné, že jsou to nejspíš projevy očekávané nemoci, ale byla jsem zvědavá, co na to testy, které jsem dostala jako bonus k té původní informaci. Mně vyšel pozitivní, oběma dětem negativní. Už to mi přišlo zvláštní.

Zkrátím to – nic dramatického se neodehrálo. Po dvou dnech jsem dostala rýmu a jakmile ta ustoupila, lehce jsem začala po ránu a večer pokašlávat. A to bylo všechno. Snažila jsem se celou dobu odpočívat, ale spíš z preventivních důvodů než že by mi bylo nějak špatně. Neměla jsem teplotu, nebyla jsem unavená a za celou dobu jsem přes den ani jednou neusnula. Prožila jsem standardní virozu, kterých jsem za svůj život zažila už spousty. A po týdnu a půl jsem už v pohodě zvládla v rámci jarního úklidu umýt okna. A děti byly po celou dobu zdravé, dokonce ani tu rýmu ode mě kupodivu nechytly.

Jak je to možné, že jsem měla tak lehký průběh nemoci, kterou nás rok děsí ze všech stran? Náhoda? Měla jsem štěstí?

Na náhody já osobně nevěřím. Věřím na princip PŘÍČINA-NÁSLEDEK.

Jsem více-méně zdravá. Protože:

– se snažím jíst zdravě a dle pravidla „všeho s mírou“ (s výjimkou masa, průmyslově vyráběných potravin a jiných oblíbených „pochutin“ dnešní doby – tam používám pravidlo „čím méně, tím lépe“).

-občasné fyzické projevy nepotlačuji, ale zkoumám jejich příčiny a s těmi pracuji na úrovni duše, těla i mysli (kdo by chtěl zjistit jak, dočte se v mém MANUÁLU SEBE-LÉČENÍ aneb EMOCE JAKO KLÍČ K UZDRAVENÍ https://hub.siesta.cloud/services/286 ).

– důvěřuji přírodě a moudrosti lidského těla víc než produktům farmaceutického průmyslu.

– snažím se nastolovat ve svém životě harmonii všude tam, kde v důsledku mého minulého myšlení/konání prozatím chybí.

– věřím, že dobré vztahy, radost a vděčnost jsou nejlepším receptem na pevné zdraví.

– poslední dva roky cvičím jógu a posledních osm měsíců se každé ráno otužuji.

– věřím, že vše se vždy děje pro naše dobro a věřím v přesah lidského života, proto netrpím strachem z budoucnosti, z nemocí ani ze smrti.

Pokud by výše uvedené nestačilo, pak za ten zázračně lehký průběh toho obávaného onemocnění vděčím:

  • Grepovým kapkám na podporu imunity (Naděje)
  • Cibuli (rozpůlenou na hruď – pohlcuje viry a bakterie) a cibulovému čaji (na kašel)
  • Vitaminu C (rozpustný, DM), vitaminu A (mrkev), vitaminu D (Slunce), zinku (dýňová semínka)
  • tělovým svícím zn. HOXI (pomáhají při léčbě většiny nemocí)
  • zázvorovému a šípkovému čaji
  • spoustě ovoce
  • Mišpulníkovému sirupu (na kašel)

Nic jiného jsem za celou dobu své léčby nebrala.

Anebo mě napadla další možnost:

Test se mýlil a já jsem ten obávaný virus vůbec neměla. Ale ač nemám o antigenních a jiných testech valné mínění, všichni, odkud se k nám vir dostal, měli také pozitivní testy a onemocnění prodělali (někteří s velmi intenzivním průběhem).

Anebo je ještě jedno vysvětlení:

Neposlouchám rádio ani televizi, takže nepřijímám všechny ty děsivé informace, které jsou k nám z těchto zdrojů tak intenzivně vysílány. A jsem zdravá. A tak jsem prožila jen standardní virozu. Jako kterýkoliv jiný zdravý člověk. Stejně jako by kterýkoliv nemocný člověk byl ohrožen jakýmkoliv jiným virem. Natožpak nějakým novým. PŘÍČINA – NÁSLEDEK. Jenže obviňovat někoho, že může za obezitu, cukrovku nebo vysoký tlak někoho jiného, a omezovat kvůli tomu základní lidské svobody, by nejspíš úplně neprošlo.

Proto se zamysleme: Kam zmizely všechny ty stovky ostatních nemocí, které dřív zaměstnávaly lékaře a na které se dřív umíralo, aniž by nám to někdo denně připomínal?

Zázrak?

Nebo existují dál a umírá se na ně dál? Jen se teď všechny jmenují stejně?

Čemu věříme, to se stává naší realitou. Včetně zdraví nebo nemoci. Tak mocné bytosti ve skutečnosti jsme. I když o tom většinou nevíme. Ale je spousta těch, kteří to vědí. A kteří vědí, že rozum bude ještě dlouho většině lidí bránit této skutečnosti uvěřit.

Kdo by se chtěl dovědět víc o mé vlastní zkušenosti i o vzniku a léčení nemocí obecně, nenechte si ujít naše další povídání se Zuzkou v rámci JEDNO-DUŠE V ROVNOVÁZE. Přesně o tom bude.

A jedna informace na závěr, která mi k tomuto onemocnění přišla: není to nevyzpytatelná nemoc. Jen ji už nelze potlačit tak snadno, jako to byla většina lidí zvyklá doposud dělat. Čím víc se ji kdo snaží potlačit, tím intenzivnější se stává. Protože zprávu této nemoci o skutečném stavu našeho zdraví již není radno ignorovat.

Hanka